Nederlands | English 
 
 
Skip Navigation Links
HOME
WOLVEN EN LEIDERSCHAP
NIEUWS
CONTACT
LINKS
 
Skip Navigation Links
EFFECTIEF LEREN
UW LEERPARTNER
UW MAATWERK LEEROPLOSSINGEN
DE REM ERAF
UW OPEN LEEROPLOSSINGEN
WERKWIJZE EN PROFESSIONALS
ASSESSMENTS
UW OPLOSSING
UW TOEGEVOEGDE WAARDE
UW VOORDELEN OP EEN RIJ


  WIJSHEID VAN DE WEEK  
 
19 november: Wat gij wilt dat een ander verzwijgt, begin met dat zelf te verzwijgen.
Seneca, Romeins dichter en wijsgeer, ca. 4 v.Chr.-65 na Chr.

U bevindt zich hier:  Skip Navigation LinksHome >> uw maatwerk leeroplossingen
 

Effici├źnt en Persoonlijk: uw maatwerk leeroplossingen

Natuurlijk staat effectief leren ook centraal in alle maatwerk oplossingen van het IC&D: action learning, plenaire workshops, subgroeps- en intervisiesessies, individuele coaching, Blended Learning en E-learning worden ingezet in de mate, waarin ze bij uw wensen passen. Compact, to-the-point en vanuit het besef dat informatie en kennis steeds meer voortdurend online beschikbaar zijn. Waardoor wij ons nog meer kunnen toeleggen op het toepassen en delen van die kennis in uw dagelijkse werkpraktijk, op het wegnemen van leerblokkades en op het versnellen van leerbereidheid. Steeds hanteren wij bij uw maatwerk oplossingen een eenvoudige en transparante, resultaatgerichte aanpak. Met een voorstel op maat als eerste mijlpaal op basis van een vrijblijvende kennismaking en een diagnose van wensen en uitgangssituatie.

1. Master Classes

U kunt de Master Classes ook ombouwen naar maatwerk bijeenkomsten. Dat is vaak al aantrekkelijk vanaf vier deelnemers. Interesse? Neem contact op met Titus Spitzen via +31 6 533 88 270 of titus.spitzen@ic-d.nl!

2. Business Skills-trainingen

Ook maatwerk Business Skills-trainingen zijn dikwijls al interessant vanaf vier deelnemers. Uw medewerkers kunnen putten uit de jarenlange ervaring binnen het IC&D. Waarbij de voorbereiding niet alleen uit kennismaking, diagnose en voorstel op maat bestaat, maar ook uit een assessment onder de deelnemers. Want voorbereiding is 80% van het succes. Interesse in een oriënterend gesprek? Titus Spitzen (titus.spitzen@ic-d.nl) maakt graag een afspraak met u. 

3. Management Development

Ligt uw focus zowel op management-/leiderschapsontwikkeling als op de verdere ontwikkeling van uw organisatie, dan kunt u in een Management Developmenttraject gebruik maken van onze methodes en ervaringen rond Integrated Learning Solutions en ons Value Based Management Development (VBMD)®-model. Dan vinden wij het nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid om niet alleen leerrendement voor uw medewerkers op te leveren, maar ook voor uw organisatie. Proactief en vanuit onze visie, dat uw mensen zich effectiever ontwikkelen, als uw organisatie gelijktijdig verandert.
Een Management- of Leadership Developmentprogramma begint bij de visie en kernwaarden van uw organisatie. Van daaruit maken wij via een aantal stappen samen de vertaalslag naar een programma op maat. Titus Spitzen (titus.spitzen@ic-d.nl) wisselt er graag nader met u over van gedachten.

4. Individuele Coaching

Individuele Coaching is de leeroplossing die zich richt op de competentie-ontwikkeling van uw individuele medewerkers. Altijd in relatie tot de ontwikkelingsrichting van uw organisatie. En met actieve betrokkenheid van de kant van de leidinggevende van die medewerkers. Kennismaking (met opdrachtgever en coachee), diagnose en een voorstel op maat behoren tot de stappen die we samen zetten. Het voorstel zal de ideale mix bevatten tussen leeroplossingen als E-coaching en één-op-één gesprekken. De eerste stap op weg naar een individueel coachingstraject op maat zet u via Titus Spitzen (titus.spitzen@ic-d.nl).

 
PHBO

Instituut voor Career & Development (IC&D)
Postbus 4022, 5604 EA EINDHOVEN

Tel.: 040-2130140, Fax: 084-8354204, E-mail: info@ic-d.nl
KvK: 58341501

Disclaimer  Privacy statement
Sitemap  Ontwikkeld door:  Drie-O