Nederlands | English 
 
 
Skip Navigation Links
HOME
WOLVEN EN LEIDERSCHAP
NIEUWS
CONTACT
LINKS
 
Skip Navigation Links
EFFECTIEF LEREN
UW LEERPARTNER
UW MAATWERK LEEROPLOSSINGEN
DE REM ERAF
UW OPEN LEEROPLOSSINGEN
WERKWIJZE EN PROFESSIONALS
ASSESSMENTS
UW OPLOSSING
UW TOEGEVOEGDE WAARDE
UW VOORDELEN OP EEN RIJ


  WIJSHEID VAN DE WEEK  
 
19 november: Wat gij wilt dat een ander verzwijgt, begin met dat zelf te verzwijgen.
Seneca, Romeins dichter en wijsgeer, ca. 4 v.Chr.-65 na Chr.

U bevindt zich hier:  Skip Navigation LinksHome >> Uw voordelen op een rij
 

Uw voordelen op een rij

Door met ons samen te werken kunt u profiteren van rendement met een efficiënte en persoonlijke aanpak. Maar met het IC&D als uw leerpartner kunt u op meer rekenen:

Praktijkgerichtheid centraal

Hoewel wij eraan hechten om uw training, E-learning of coaching vanuit een 'helicopter view' in te vullen, staat de dagelijkse werkpraktijk van uw mensen in uw organisatie centraal. Die praktijk benadrukken we dan ook voortdurend, want alleen zo leiden de leerinspanningen van uw mensen op korte termijn tot meetbare resultaten voor uw organisatie.

Customer Intimacy

Elke organisatie kent haar eigen ontwikkeling. Naadloos daarop aansluiten behoort tot onze uitgangspunten. Daarom staat in onze relatie met u Customer Intimacy als klantwaardeprofiel voorop. Zie de afbeelding voor een toelichting. Zo behaalt u niet alleen optimaal rendement, maar bent u als klant ook koning.

Customer Intimacy Councils (CIC's)

Vanuit de Customer Intimacy-gedachte organiseren wij voor en met onze opdrachtgevers regelmatig een Customer Intimacy Council (CIC). Samen bepalen wij het thema voor zo'n CIC, waarbij u de mogelijkheid heeft om eigen business partners uit te nodigen, terwijl het IC&D zorgt voor aansprekende inhoud, de financiering en de organisatie.

Voor ex-deelnemers en hun gasten organiseren wij (gratis) terugkombijeenkomsten, terwijl ook E-coaching tot de mogelijkheden behoort. Ook zo concretiseren wij Customer Intimacy.

Dedicated trainers en coaches

Uw tevredenheid wordt uiteraard voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van uw trainer of coach. U kunt er dan ook altijd op rekenen, dat uw IC&D-professional up-to-date is qua kennis, afkomstig uit de praktijk en didactisch geschoold. Zo kan hij/zij zich inleven in de uitdagingen van uw mensen én van uw organisatie en kunnen wij uw echte Partner in Integrated Learning Solutions zijn.

Omdat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke 'klik' tussen organisatie/deelnemers en trainer/coach is bij onze maatwerk oplossingen altijd een persoonlijke kennismaking tussen hen voorzien.

 
PHBO

Instituut voor Career & Development (IC&D)
Postbus 4022, 5604 EA EINDHOVEN

Tel.: 040-2130140, Fax: 084-8354204, E-mail: info@ic-d.nl
KvK: 58341501

Disclaimer  Privacy statement
Sitemap  Ontwikkeld door:  Drie-O