WIJSHEID VAN DE WEEK

3 mei 2021

"Tirannie zit nergens zo veilig als onder het beeld en de vlag van de Vrijheid." (Walter S. Landor, Engels schrijver, 1775 - 1864)

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

Een ongevraagde aanbeveling van een opdrachtgever: "Ik heb Titus leren kennen als een vakman met de nodige flair en humor. Mede om die reden en zijn vakinhoudelijke kennis zou ik iedereen zijn trainingen aanbevelen." (03052021)

Op zoek naar instrumenten om onzekerheid mee te reduceren?

3 mei 2021

Door een voorafgaande vragenlijst bepalen we samen met de coachee de focus tijdens het coachingstraject dat in principe bestaat uit twee sessies van samen 3 uur. Tussentijdse digitale ondersteuning is beschikbaar, terwijl een persoonlijk actieplan ertoe bijdraagt dat de Opbrengsten ook landen in de dagelijkse praktijk van de deelnemer.

Data en tijden plannen wij in overleg, de sessies vinden plaats via Microsoft Teams. Het gehele traject brengt per deelnemer een investering met zich mee van  325,= exclusief 21% BTW.

Vragen en/of inschrijven? Stuur een e-mail naar titus.spitzen@ic-d.nl, waarna wij contact opnemen voor een telefonische kennismaking en het uitzetten van de vragenlijst. Zodat de deelnemer na afloop van zijn/haar traject effectiever omgaat met de onzekerheid waarvan momenteel zo veel sprake is.