WIJSHEID VAN DE WEEK

19 september 2022

"Tijd: dat wat de mens altijd tracht te doden maar wat uiteindelijk hem doodt." (Herbert Spencer, Engels filosoof, 1820 - 1903)

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

Over Strategisch Leiderschap: "Aanrader, erg leerzaam en vooral erg bruikbaar in de praktijk. (19092022)

Uw leerpartner

Het Instituut voor Career & Development (IC&D) is een zelfstandig trainingsinstituut met maatwerk en open programma's op het gebied van Leiderschap, Visie-ontwikkeling, Veranderen en Persoonlijke Effectiviteit.

Maatwerk is bij het ontwikkelen van alle programma's en leeroplossingen altijd ons uitgangspunt. Uw leervraag staat telkens centraal, waarbij wij onder meer (samen met u) een inschatting maken van het leergedrag binnen uw organisatie. Maatwerk dus in plaats van een productgericht aanbod van trainingen en opleidingen, want in onze visie is elke leervraag uniek, dus ook die binnen úw organisatie.

Value Based Management Development (VBMD)-model als ordeningsprincipe

Om uw organisatie en uw mensen te helpen bij het ordenen van hun leeroplossingen is binnen het IC&D het Value Based Management Development (VBMD)-model ontwikkeld. Klik hier voor een afbeelding. Een conceptueel én praktisch model waarmee wij samen de 'ist'- en de 'soll'-situatie in kaart kunnen brengen. Op organisatieniveau, op teamniveau en/of op individueel niveau. Hier vindt u een uitgebreide beschrijving van het VBMD-model.

Uw leeroplossing op maat schetst het resultaat dat wij op basis van het VBMD-model formuleren en somt de noodzakelijke stappen op om dat resultaat te bereiken. Met al uw vragen over het model en/of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen via info@ic-d.nl of 040-2130140.