WIJSHEID VAN DE WEEK

6 juli 2020:

"Ik denk veel aan de toekomst, want daar zal ik de rest van mijn leven doorbrengen." (Woody Allen)

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

Over Demonstrating Mastership: "Prima training. Ik heb deze zelf gevolgd en kan hem van harte aanbevelen. Titus is een top coach en trainer. Veel humor en vooral vakmanschap." (06072020)

Uw leerpartner

Het Instituut voor Career & Development (IC&D) is een zelfstandig trainingsinstituut met maatwerk en open programma's op het gebied van Leiderschap, Visie-ontwikkeling, Veranderen en Persoonlijke Effectiviteit.

Maatwerk is bij het ontwikkelen van alle programma's en leeroplossingen altijd ons uitgangspunt. Uw leervraag staat telkens centraal, waarbij wij onder meer (samen met u) een inschatting maken van het leergedrag binnen uw organisatie. Maatwerk dus in plaats van een productgericht aanbod van trainingen en opleidingen, want in onze visie is elke leervraag uniek, dus ook die binnen úw organisatie.

Value Based Management Development (VBMD)-model als ordeningsprincipe

Om uw organisatie en uw mensen te helpen bij het ordenen van hun leeroplossingen is binnen het IC&D het Value Based Management Development (VBMD)-model ontwikkeld. Klik hier voor een afbeelding. Een conceptueel én praktisch model waarmee wij samen de 'ist'- en de 'soll'-situatie in kaart kunnen brengen. Op organisatieniveau, op teamniveau en/of op individueel niveau. Hier vindt u een uitgebreide beschrijving van het VBMD-model.

Uw leeroplossing op maat schetst het resultaat dat wij op basis van het VBMD-model formuleren en somt de noodzakelijke stappen op om dat resultaat te bereiken. Met al uw vragen over het model en/of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen via info@ic-d.nl of 040-2130140.